Samsung Galaxy S Plus

Samsung heeft in 2010 met de Galaxy S de smartphone markt veroverd. Ook voor dit jaar staat er weer een topper klaar, dit keer in de vorm van de Samsung Galaxy S2. Het gat tussen deze nieuwe high-end smartphone en de nummer twee in de Samsung portfolio is groot en daarom heeft Samsung de Samsung Galaxy S Plus bedacht. Het is een high-end smartphone die wel een stuk goedkoper is dan zijn grote broer, de Samsung Galaxy S2.

De Samsung Galaxy S Plus is volledig geïnspireerd op zijn voorganger, de Samsung Galaxy S. De GSM heeft exact dezelfde vormgeving met als belangrijkste verschil dat de Samsung Galaxy S Plus een flinke upgrade qua specificaties heeft ontvangen. Met een 1.4 Ghz processor en Google Android 2.3 Gingerbread is de Samsung Galaxy S Plus een uitstekende mobiele telefoon. Het 4 inch Super Amoled is gelukkig bewaard gebleven en als we de 5 megapixels camera daarbij optellen, dan kunnen we niet anders dan concluderen dat de Samsung Galaxy S Plus weer een topper kan gaan worden.

Galaxy S Plus niet meer leverbaar, vergelijk Galaxy S4 aanbiedingen

De Samsung Galaxy S Plus is dus beter en sneller en u kunt nog meer verwachten van dit GSM toestel. De Samsung I9001 Galaxy S Plus ideaal voor uw drukke sociale leven dankzij de Social Hub. U kunt video’s in Full-HD kwaliteit opnemen en u kunt gebruik maken van de MMM Widget voor een complete multimedia entertainment ervaring. Lees verder om alles over de Samsung Galaxy S Plus te weten te komen.

Samsung Galaxy S Plus I9001

Het allerbelangrijkste is de nieuwe processor van de Samsung Galaxy S Plus I9001. De originele S was al behoorlijk snel, maar de nieuwe versie is nog eens 40% sneller. De kloksnelheid van de Snapdragon processor komt neer op een verbluffende 1.4 Ghz en daarmee doet de Samsung Galaxy S Plus niet veel onder voor de S2. Het moet gezegd worden dat de Samsung Galaxy S2 wel een dual-core processor heeft en dus nog een stuk sneller is.

Met de snelle 1.4 Ghz processor kunt u pas echt goed genieten van multimedia en entertainment. Video’s worden weergegeven zoals ze weergegeven moet worden. Dus: zonder haperingen en haarscherp op een fantastisch 4 inch super amoled display. Met de Samsung Galaxy S Plus is het razendsnel navigeren door de menu’s en heeft u een unieke beleving wanneer u razendsnelle games speelt.

De Samsung Galaxy S Plus laat pas echt zien wat multitasken is. Applicaties draaien moeiteloos door in de achtergrond en u kunt met een druk op de knop van applicatie wisselen. Applicaties zijn er overigens meer dan genoeg, onlangs bereikte de Android market de mijlpaal van maar liefst 250.000 applicaties. Deze zijn ook allemaal voor de Samsung Galaxy S Plus te downoaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>