Drie handige batterij besparende apps voor de Samsung Galaxy S serie

Eén van de meest voorkomende problemen met smartphones is de batterijduur. Geavanceerde smartphones zoals de Samsung Galaxy S2, de Samsung Galaxy S3 en de Samsung Galaxy S4 komen met allerlei prachtige mogelijkheden zoals handige apps en games. Het nadeel is dat al deze nieuwe mogelijkheden er voor zorgen dat je batterij binnen mum van tijd leeg is. De smartphones van vandaag mogen dan wel een grotere batterij hebben, toch raakt deze batterij vrij snel leeg.

Eén van de meest voorkomende problemen met smartphones is de batterijduur. Geavanceerde smartphones zoals de Samsung Galaxy S2, de Samsung Galaxy S3 en de Samsung Galaxy S4 komen met allerlei prachtige mogelijkheden zoals handige apps en games. Het nadeel is dat al deze nieuwe mogelijkheden er voor zorgen dat je batterij binnen mum van tijd leeg is. De smartphones van vandaag mogen dan wel een grotere batterij heb! ben, toch raakt deze batterij vrij snel leeg.

Eén manier om langer met de batterij van jouw Samsung Galaxy S toestel te gaan is door een speciale app te installeren die ervoor zorgt dat jouw batterij langer meegaat. Deze apps zorgen ervoor dat jouw Samsung Galaxy S zuiniger met haar energie omgaat door bijvoorbeeld apps op de achtergrond uit te schakelen. Deze apps verstoren verder niet het gebruik van je smartphone.

De volgende drie apps zijn uitermate geschikt voor Android toestellen waaronder de Samsung Galaxy S2, S3 en de S4:

Juice Defender: Juice Defender sluit net als de meeste batterij besparende apps data dat niet gebruikt wordt tijdelijk uit. Daarnaast sluit Juice Defender alle data af wanneer de smartphone in slaap stand gaat. Wanneer je je smartphone oppakt, zal Juice Defender de data weer inschakelen. Je kunt via het optie menu van Juice Defender ook per app specifieke instellingen aanpassen.

Easy Battery Saver: De Easy Battery Saver maakt het zuiniger maken van jouw Samsung Galaxy S toestel erg makkelijk dankzij de verschillende ingebouwde standen. Zo heb je de algemene modus, een intelligente modus en een super zuinige modus. Daarnaast kun je zelf ook je eigen modus met je eigen instellingen aanmaken. Een voordeel van de Easy Battery Saver app is dat deze app aangeeft hoeveel minuten je nog kunt bellen, surfen of naar streams kunt luisteren/kijken.

2x Battery Saver: De 2x Batterij Saver bespaart niet alleen energie van de batterij maar geeft ook gedetailleerde informatie over de batterij weer. Zo kun je de voltage van de batterij, de temperatuur en het percentage van de batterij dat al gebruikt is zien. Daarnaast beschikt de app ook over een aantal widgets waarmee je verschillende instellingen zoals bijvoorbeeld de helderheid van het scherm kunt aanpassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>