Samsung Galaxy S krijgt Gingerbread in Maart

Samsung heeft bekend gemaakt dat de Samsung Galaxy S I9000 in maart 2011 voorzien zal worden van een update naar Android 2.3 Gingerbread. Momenteel staat deze versie van Android alleen nog op de Google Nexus S. Ook enkele nieuwe toestellen zullen uitgerust worden met Android 2.3, maar deze zijn nu nog niet te koop.

Het gaat in ieder geval om de Europese versie van de Samsung Galaxy S. Het is nog onduidelijk of ook de Amerikaanse versie van een update naar Gingerbread voorzien zal worden. Normaal gesproken is HTC eerder met updates, maar dit keer lijkt Samsung vastbesloten te zijn om een goede update voor de Galaxy S af te leveren.

Met Gingerbread zit er standaard een voip client op het toestel, kunt u beter kopieren en plakken en wordt ook het typen nog een stuk sneller gemaakt omdat de telefoon sneller woorden zal herkennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>