Samsung Galaxy S2

Samsung is in 2010 enorm succesvol geweest op de smartphone markt. In het begin van het jaar was Samsung in dit segment nauwelijk zichtbaar, maar met de komst van de Samsung Galaxy S kwam daar verandering in. Samsung hoopt dat het niet bij dit ene succes zal blijven en heeft daarom een opvolger voor de Samsung I9000 in gedachten. Deze opvolger met typenummer I9200 krijgt de naam Samsung Galaxy S2 en heeft enkele unieke features.

Uit de naam Samsung Galaxy S2 valt eigenlijk al veel af te leiden. De smartphone zal voorzien worden van een dual-core processor waarmee de GSM nog een stuk sneller zal worden dan zijn voorganger. Het prachtige Super Amoled display is ook op de Samsung Galaxy S2 weer aanwezig, alleen heeft het Zuid-Koreaanse GSM bedrijf dit keer gekozen voor een 4.3 inch variant. Ook de camera vna de smartphone is een stuk verbeterd, er zit nu een 8 megapixels camera in de Samsung Galaxy S2 die geschikt is om video’s in Full-HD formaat op te nemen. Tel daar Google Android 2.3 als besturingssysteem bij op en u ziet dat de Samsung Galaxy S2 een echt topmodel zal worden.

Op deze pagina kunt u alles over de Samsung Galaxy S2 te weten komen. Tijdens het MWC 2011, waar de Samsung Galaxy S2 gepresenteerd wordt, zal veel meer over het GSM toestel duidelijk worden. Op deze pagina vindt u een review waarin de belangrijkste features van de Samsung Galaxy S 2 beschreven zullen worden. Ook een overzicht met foto’s, video’s en natuurlijk specificaties van de Samsung Galaxy S2 zal niet ontbreken. Hopelijk dus snel meer!

Samsung Galaxy S2 krachtige prestaties

De Samsung Galaxy S2 bevat een krachtige dual-core processor met snelheid van 1.0 GHz. Update Samsung heeft bevestigd dat de Galaxy S2 geen gebruik zal maken van een 1 Ghz dual-core processor, maar dat deze processor vervangen zal worden door een 1.2 GHz dual-core processor. Nog meer snelheid dus!

Dat is nog niet alles, ook de draadloze verbindingen hebben een upgrade gekregen zodat u met een snelheid tot 21 Mbps kunt downloaden. Daarmee heeft de Samsung Galaxy S2 de snelheid en kracht in huis om tot ongekende prestaties te komen.

De 1 Ghz dual-core processor staat garant voor razendsnel browsen op het internet en multitasken zoals u dat bij een normale computer gewend bent. Ook de grafische kwaliteiten krijgen een enorme boost van de dual-core processor van de Samsung Galaxy S2. Er is een 3D gebruikersinterface op het geweldige 4.3 inch scherm van de GSM.

Het supersnelle HSPA+ en Bluetooth 3.0 HS zorgen ervoor dat u altijd razendsnel gegevens kunt uitwisselen en dat ook de batterij van de Samsung Galaxy S2 het stukken langer volhoudt. Verder heeft Samsung de I9100 Galaxy S2 voorzien van een 8 megapixels digitale camera waarmee u 1080p HD video’s kunt opnemen en afspelen. Ook Samsung Allshare is op de Samsung Galaxy S2 aanwezig, uw multimediabestanden kunt u dan ook altijd draadloos met andere apparaten delen.

Samsung Galaxy S2 Display naar een nieuw niveau

De Samsung Galaxy S2 is uitgerust met Samsung’s nieuwe kristalheldere Super Amoled Plus display. Het is het meest geavanceerde display voor een mobiele telefoon ter wereld. Met Super Amoled Plus zet de Samsung Galaxy S2 de standaard voor smartphones op een compleet nieuw niveau. De scherpte, het contrast en de helderheid van de kleuren is ongeevenaard. De kwaliteit van het display is niet in woorden uit te drukken en een zeer sterk punt van de Samsung Galaxy S2.

De nieuwe RealStripe technologie wordt bij de Samsung Galaxy S2 ingezet om het aantal sub-pixels flink te verhogen. De Super Amoled Plus technologie is complementair aan het oog waardoor kleuren en scherpte nog beter zichtbaar zijn. Ook de kijkhoek van het scherm van de Samsung Galaxy S2 is groter dan ooit en de verbetering geldt ook voor de zichtbaarheid in direct zonlicht. De Samsung Galaxy S2 heeft dan ook een unieke ‘viewing experience’ die beter is dan welke telefoon ook.

Deze prachtige eigenschappen van het Super Amoled Plus display van de Samsung Galaxy S2 doen niets af aan de prestaties van de batterij. Super Amoled Plus verbruikt aanzienlijk minder energie dan zijn voorganger. Daardoor heeft Samsung er niet alleen voor kunnen zorgen dat de Samsung Galaxy S2 de dunste smartphone ter wereld is, omdat het display zuiniger is, is ook het gewicht van de Samsung Galaxy S2 aanzienlijk verminderd.

Samsung Galaxy S2 zakelijk

Samsung introduceert met de Galaxy S2 I9100 enkele nieuwe toepassingen die goed van pas zullen komen in uw zakelijke leven. Speciaal voor de Samsung Galaxy S2 hebben de Zuid-Koreanen namelijk een samenwerking op touw gezet met marktleiders op IT gebied en dat heeft als resultaat dat de Samsung Galaxy S2 naadloos in uw zakelijke netwerk integreert.

Google Android 2.3 Gingerbread helpt natuurlijk ook mee, maar de Samsung Galaxy S2 is speciaal ontwikkeld om op een veilige manier data te versturen. Deze zakelijke oplossingen bestaan uit verbeterde mogelijkheden tot vergaderen dankzij de connectiviteit van Cisco, de beste mobiele implementatie van Microsoft Exchange ActiveSync en veilige toegang op afstand dankzij Sybase.

Deze funtionaliteiten en de overige specificaties maken van de Samsung Galaxy S2 het zakelijke toestel bij uitstek. We doen de mobiele telefoon echter tekort door ons alleen op het zakelijke te richten. Google Android 2.3 Gingerbread is namelijk zeer gebruiksvriendelijk met een goede browser en uitstekende mogelijkheden voor multimedia en imaging. Daarover leest u meer in de Samsung Galaxy S2 review.

Samsung Galaxy S2: Nieuwe wereld van entertainment

Zaken en plezier gaan met de Samsung Galaxy S2 gewoon samen. Dit wordt namelijk gerealiseerd met de Samsung Hubs die speciaal voor de smartphone ontwikkeld zijn. Het zijn geïntegreerde mobiele applicaties die ontworpen zijn voor elke lifestyle. Met de Samsung Hubs op de Samsung Galaxy S2 heeft u toegang tot een enorme collectie met boeken, muziek, magazines, games en je sociale netwerken.

Samsung Social Hub Premium

De Samsung Social Hub op de Samsung Galaxy S2 I9100 is de toekomst van communicatie. Praat met wie je maar wilt wanneer je maar wilt. Dit kan allemaal vanuit een plaats, de Samsung Social Hub. In de lijst zie je de communicatie geschiedenis, status updates van alle sociale netwerken en je hebt ook direct toegang tot alle berichten die je op de Samsung Galaxy S2 ontvangt. De Social Hub is het portaal naar je sociale leven!

Samsung Galaxy S2 Readers Hub

De Readers Hub die ook standaard op de Samsung Galaxy S2 aanwezig is, is een enorme bibliotheek vol met boeken, tijdschriften en kranten. Dankzij strategische allianties kan Samsung meer dan 2.2 miljoen boeken aanbieden, meer dan 2000 kranten in 49 talen en 2300 populaire tijdschriften in 22 talen. Met de Samsung Galaxy S2 (en het grote display) bent u dus nooit uitgelezen.

Samsung Galaxy S2 Games Hub

De Games Hub die ook op de Samsung Galaxy S2 aanwezig is, is de handigste en snelste manier om spellen te downloaden en te spelen. De Galaxy S2 is voorzien van een Gyroscope met 3-assen en dat brengt ongekende nieuwe mogelijkheden voor mobiel gamen. Probeer de Games Hub op de Samsung Galaxy S2 gratis uit of download premium games van partners als Gameloft of geniet van spellen op online sociale netwerken.

Music Hub

De Samsung Galaxy S2 wordt een persoonlijke muziek manager dankzij de Music Hub. Je hebt met deze applicatie toegang tot meer dan 12 miljoen songs uit de 7digital bibliotheek. Zoek naar je favoriete muziek, bekijk de topnummers en krijg aanbevelingen van andere gebruikers. Met de Music Hub download u de beste muziek rechtstreeks naar de Samsung Galaxy S2.

Het Samsung Galaxy S2 Live Panel

Nieuw op de Samsung Galaxy S2 is het Live Panel waarmee u de smartphone nog persoonlijker maakt. Het is een service die de voordelen van live internet en applicaties bij elkaar optelt. Je kunt het Live panel op de Samsung Galaxy S 2 I9100 naar eigen smaak inrichten zodat u direct informatie over status updates, nieuwsberichten of andere informatie op het homescreen van de Samsung Galaxy S2 binnenkrijgt. Live Panel is de manier om een smartphone op een nieuw niveau te ervaren en het kan allemaal met de Samsung Galaxy S2.

De Prachtige Samsung Galaxy S2

Zoals u heeft kunnen lezen heeft de Samsung Galaxy S2 geweldige features en goede specificaties die de mobiele telefoon werkelijk doen onderscheiden van de rest. De Samsung Galaxy S2 is op het moment van schrijven nog niet beschikbaar, maar als daar verandering in komt, dan kunt u dat hier als eerste lezen. We zullen zo snel mogelijk een uitgebreide review van de Samsung Galaxy S2 online zetten. In het menu kunt u ook al foto’s, video’s en alle specificaties van de smartphone vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>