Hoe bepaal je welke shortcuts zichtbaar zijn wanneer je Samsung Galaxy S3 vergrendeld is?

Wanneer je je smartphone niet gebruikt, is het een goed idee om je smartphone te vergrendelen. En terwijl je vroeger met een normale telefoon niets kon doen tenzij je de telefoon van de vergrendeling stand afhaalde, kun je met smartphones als de Samsung Galaxy S3 nog een aantal taken uitvoeren.

Welke apps je kunt uitvoeren vanaf het vergrendelingscherm is afhankelijk van de zichtbare shortcuts. Wanneer jij je Samsung Galaxy S3 uit de doos haalt en voor het eerst gebruikt, zal het je opgevallen zijn dat er een aantal icoontjes zichtbaar zullen zijn op het moment dat jij het toestel vergrendeld.

Maar wat als dit apps zijn die je nauwelijks gebruikt? Dan is het fijn om te weten dat je deze apps kunt aanpassen. Hieronder lees je hoe je dat moet doen.

Het aanpassen van de shortcuts voor een vergrendelde Samsung Galaxy S3

1. Ga naar Settings -> Security and Lock Screen -> Lock Screen Options.

2. Schakel in dit menu shortcuts in als deze optie niet aangevinkt is.

3. Sleep alle shortcuts die je niet meer wilt gebruiken naar de prullenbak. Deze zullen nu niet meer zichtbaar zijn.

4. Druk daarna op de plus knop om een nieuwe shortcuts toe te voegen of sleep alle apps waarvan je een shortcut wilt maken naar de plek waar de oude shortcuts zich bevonden.

Het maakt niet uit of jouw Samsung Galaxy S3 nog op Android 4.0 Ice Cream Sandwich of op Android 4.1 Jelly Bean draait.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>