Facebook Home nu ook verkrijgbaar voor de Samsung Galaxy S4

Een aantal weken terug werd de Facebook home app gepresenteerd: een app die fungeert als een gebruikersinterface. Na het installeren en activeren van Facebook Home verandert jouw Android telefoon naar een Facebook telefoon. De Samsung Galaxy S4 kwam pas na Facebook Home op de markt en werd daarom nog niet ondersteund door de app. Maar sinds vandaag kun je ook je Samsung Galaxy S4 omtoveren naar een Facebook phone.

Een jaar lang ging het gerucht rond dat Facebook haar eigen smartphone wilde ontwikkelen. Er werden verschillende fabrikanten aan het Facebook toestel gelinkt. Uiteindelijk heeft Facebook er over gekozen om niet een aparte telefoon te ontwikkelen maar een gebruikersinterface.

Inmiddes is Facebook Home meer dan een miljoen keer gedownload. Er zijn momenteel nog maar weinig toestellen die Facebook Home ondersteunen. Facebook lijkt zich vooral de richten op de krachtigere en meer geavanceerde toestellen op de markt. Het is dan ook geen wonder dat de app nu ook voor de Samsung Galaxy S4 beschikbaar is.

Er zal binnenkort ook een update voor Facebook Home zelf beschikbaar worden gesteld. Het is de bedoeling dat het chatten met de nieuwe interface straks nog minder stappen vereist. Daarnaast komt er een nieuwe full screen interface voor alle apps incl. sub folders.

De vraag is of het de moeite waard is om Facebook Home te downloaden aangezien de Samsung Galaxy S4 gebruik maakt van de nieuwe TouchWiz Nature UX 2.0 maar de keuze laten we aan jou over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>