Lijst met handige tips voor je Samsung Galaxy S

Ben jij nooit overgestapt naar de Samsung Galaxy S2 en latere versies en altijd trouw gebleven aan je Samsung Galaxy S? Dat is begrijpelijk. De Samsung Galaxy reeks staat bekend om haar bouwkwaliteit en uitmuntende specs. Een Galaxy toestel van twee jaar terug doet nog goed mee.

Hoe kun je het meeste halen uit je Samsung Galaxy S? Wij hebben een lijst samengesteld met handige trucs. Dankzij deze foefjes kun je nog meer plezier halen uit je Samsung Galaxy S. Daarnaast scheelt het ook gewoon tijd.

1. Wanneer je je lijst met contact hebt geopend en je hebt een contactpersoon geselecteerd kun je van links naar rechts schuiven om dit persoon te bellen. Schuif je van rechts naar links, dan stuur je een SMS naar dit persoon.

2. Je kunt de helderheid van het scherm aanpassen door je vinger op de statusbalk te plaatsen en deze van links naar rechts of van rechts naar links te schuiven.

3. Als je de Home knop ingedrukt houdt, krijg je een lijst met de apps die je het laatst gebruikt hebt. Je kunt via deze optie ook naar het Taakbeheer gaan.

4. Je kunt een Google zoekscherm openen door de Linksonder knop ingedrukt te houden.

5. Als je de Rechtsonder knop druk inhoudt en op de Home knop drukt, maak je een screenshot van het scherm.

6. Je kunt Home schermen toevoegen of verwijderen door met twee vingers op het scherm te tikken en de vingers naar elkaar toe te schuiven.

7. Bovenstaande truc kun je ook gebruiken wanneer je je lijst met apps open hebt. Wanneer je met twee vingers op het scherm tikt en deze naar elkaar schuift, kun je alle pagina’s met apps bekijken.

8. Je kunt Widgets, Shortcuts, Achtergronden en Folders toevoegen door met je vinger op het Begin scherm te drukken en deze in te houden.

9. Je kunt in een galerij met mediabestanden een preview bekijken door met je vingers boven een folder te bewegen in een schuivende beweging (alsof je met de vingers iets probeert uit te zoomen).

10. Je kunt de datum laten tonen door met je vinger op de statusbalk te drukken en deze balk ingedrukt te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>